Aşk Mantık İntikam 1.Bölüm Dizi Kıyafetleri

2021 yaz dizilerinden birisi olan Aşk mantık intikam dizisi, 18 Haziranda Fox tv ekranlarında izleyici ile buluştu. Dizinin başrolünde Burcu Özberk ve İlhan Şen bulunuyor. Konusu ise boşanan çiftin tekrar birleşme çabasını konu alıyor. Aşk mantık intikam 1.bölüm kıyafetleri arıyorsanız okumaya devam edin.

#Esra kıyafetleri

Aşk mantık intikam dizisinde Esra Erten karakterini canlandıran Burcu Özberk, 1.bölümde giydiği çiçekli elbise ile dikkat çekti. Ege ve akdeniz bölgesinde gezerken giyilebilecek tiril tiril çiçekli elbiseyi görenler markasını ve nereden alabileceğini merak etti. İşte Aşk mantık intikam 1.bölüm esra elbisesi markası ve satıldığı yer.

Aşk Mantık İntikam 1.Bölüm

Aşk mantık intikam Esra'nın 1.bölümde giydiği elbisenin markası Stradivarius, fiyatı ise 199 TL civarında. Bele oturan kesim, kısa kollu, v yaka mini elbise arayanlar için yaz aylarında giyilebilecek güzel bir model. Ancak göğüs dekoltesi fazla açık gelebilir, sütyensiz giyiliyor.

Elbiseyi giydiği sahne

Dizide "proje geliştiriyorum diye çalışmıyor, ben kocama bakıyorum" gerekçesiyle boşanma davası açarak evliliğini bitiren Esra karakteri, Ozan Korfalı isimli eski kocasının uygulama geliştirme işinde başarılı olduğunu gazetelerden öğrenince şok olur. Çalıştığı kafede dedikoduları duyması üzerine bir adamın kafasını yaralar ve soluğu karakolda alırlar. Yaraladığı adam ise esra'nın ozanın eski karısı olduğuna ikna olmaz ve "ozan buraya gelirse şikayetimi çekerim" diye ısrar eder. Sonunda ozan gelir ve aralarındaki evliliğe herkes inanır.

Esra ise Ozana teşekkür eder ama aralarına kara kedi girmiştir artık, eski bağlılık yoktur. Bu yüzden ozan soğuk davranır ve kibrli edasıyla arabasına binip gider. Esra ise bir yandan boşanmak için erken karar vermenin üzüntüsünü yaşarken bir yandan bu kibirli tavırdan rahatsız olur. Ertesi gün Ozan içinde kalan intikam hırsını gidermek ve esraya boşanma tazminatı vermek için yanına çağırır. Esra ise bu planı bilmeden tekrar barışma ümidiyle kendine çeki düzen verir ve güzel görünmek için yeni aldığı çiçekli elbiseyi giyer, kuaförde saçını yaptırır ve şirket yolunu tutar.

Karşılaştığı manzara hayranlık vericidir, elektrik faturasını bile ödeyemeyen eski kocası, koskoca bir holding başkanı olmuştur. İçeri güler yüzle ve barışma ümidiyle girer ama ne görsün, adam içtenlikle karşılamak şöyle dursun, duvar gibi suratıyla "adımı bir daha anmayacağına dair şu kağıdı imzalarsan bu çek senin olur, imlaza ve parayı al" der. Parasıyla hava atarak fakir ama gururlu bir genç vardı rolünü oynar. Esra ise çeki yırtıp ozanın suratına atar, senin parana kalmadım diyerek odadan ayrılır.

Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar