Erkekler için yazlık spor kombin önerileri

Tarzına önem veren beyler için erkek yazlık kombin önerisi sunduğumuz yazıya hoşgeldin. Yazlık erkek kombinler ile şık ve tarz görünebilirsiniz. Bunun için en basitinden birbiriyle uyumlu tişört ve şort ikilisini birleştirip havalı görünebilirsin. Hem sade hem şık görünmek için yazlık erkek kombin önerisi yazımızdan tüyolar alabilirsiniz.

1- Beyaz tişört ve jean şort kombini!

Hiçbir zaman modası geçmeyecek erkek kombin varsa o da beyaz tişört ve kot şort kombinidir. Sade tasarımlı yada baskılı olması fark etmeksizin bisiklet yaka yada atlet model bir beyaz tişört yazın vaz geçilmezidir. Baskısız beyaz tişört giyeceksen bel hizasından biraz daha uzun olmalı.

Altına da mavi jean kot şort giyeceksin, kıyafet uyumun number one olacak. Mavi kot şort yazın vaz geçilmezidir, bulması kolaydır, tarzını tamamlar, fazla rahat değildir ama şıktır. Her erkeğin dolabında bir tane jean şort bulunması gerekir.

Ayakkabıyı da unutmamak lazım, aslında kombini güzel gösteren en önemli şey ayakkabı. Beyaz tişört ve mavi kot şort altına ne iyi gider? Tabi ki beyaz sneaker mükemmel olur. Ama düz taban olması şartıyla, en azından zemini düz olacak, içi ortopedik olabilir. Hem kot şort altına hem pantolon altına hem pijama altına yakışan bir model oluyor. Beyaz olması çabuk kirlenmesi açısından göz korkutabilir ama temizliği de kolay. Eski bir diş fırçasına diş macunu sürüp ayakkabıyı fırçalayın ve ıslak mendille silin.

2- Polo tişört ve kargo şort kombini!

erkek kombin
Polo tişört de erkeğe çok yakışan bir tişört türü. Açık renkli olanları önereceğim çünkü güneş ışınları koyu rengi emer ve içindekini bunaltır. Yazın koyu renkler giymek yanlış seçim olur. Polo yaka tişörtler sportif görünümden ziyade klasik duruyor ama güzel bir klasik kombin yaparsanız sportif görünebilirsiniz. Beyaz polo tişört giyerek kombin yapacağız.

Polo tişörtün altına da kargo şort kombinleyeceğiz. Kargo model pantolonlarda normal cebe ilaveten yanlarda da cep oluyor. Cüzdanı, Cep telefonu, powerbankı, şarj aletini cebinde taşımak için ideal bir pantolon çeşidi. Kargo şort da yaz günlerini renklendiriyor. Kargo şort giymek hem rahat hissettirir hem şıktır.

Kargo şortun altına da beyaz sneaker ayakkabı harika olur, mesela yılların eskitemediği Adidas superstar veya hoops modeli. Çizgili spor ayakkabı olarak arattığımız adidas superstar da her kıyafetin altına giyilebilir. Şort mu giydin, pantolon mu giydin, giy Adidas spor ayakkabıyı çık yollara.

3- Askılı tişört ve pamuklu şort kombini!

askılı tişört
Geldik en rahat kombine. Askılı atlet tişört giyip altına çok rahat hissedeceğin pamuk kumaştan yapılmış şort giyeceksin, ayağına da terlik giyeceksin, işte yaza hazırsın. Askılı tişört giymek hem tarz gösterir hem terletmez. Pamuklu şort giymek hem hafiftir hem yürüme, koşma, engel atlama gibi hareketlerde rahat ettirir.

4- Tropikal gömlek ve keten şort kombini!

Yazın doya doya yaşandığını gösteren diğer kombin ise tropikal desenleri olan gömlek ve tişörtlerdir. Palmiye yapraklı, ananas desenli, papağanlı baskılarla tatil kombini yapılabilir. Tatil yaptığınız ilk bakışta anlaşılır.

5- Sahil kombini

Deniz kenarında gezmek, güneşlenmek ve denize girip yüzmek için yapılacak kombin ise askılı tişört, renkli deniz şortu, parmak arası terlik kombinidir. Bir de havlu alacaksın sahil stilini tamamlayacaksın. Erkek deniz şortu olarak düz mavi veya farklı baskılı modeller tercih edilebilir.

Burada önerdiğim giysileri ve ayakkabıları Trendyol.com/erkek kategorisinde bulabilirsin.

Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar