Erkek saç modelleri

Erkek saç modelleri arayanlar için en popüler tarzları seçtik. Kısa saç modelleri ve uzun saç modelleri kullanabilmek için yüzünüze uygun saç kesimi olmalıdır. Hangi saç modelini tercih etmeliyim diye düşünüyorsanız yüz tipinize göre kendinize yakışan bir model seçmelisiniz.

Arkadan bağlanan saç modeli

2018 yılından bu yana moda olan uzun saçı tercih edebilirsiniz. Omuzlara kadar uzayan saçınızı ister arkadan bağlayarak ister serbest salarak kullanabilirsiniz.

Kıvanç tatlıtuğ saç modeli

Kıvanç tatlıtuğ saç
Kıvanç Tatlıtuğ saç modeli ise dengeli bir kesim modelidir. Yanlar ve üst kısım uzun bırakılır. Aşkı memnu dizisinde oynarken bu modeli kullanmıştı.

Zayn Malik saç modeli

Zayn Malik saç
Zayn malik saç modeli ise yanlar kısa kesilir, üst kısım daha uzun bırakılır, isteğe göre renklendirme yapılır. Erkeklerin en çok kullandığı saç modelidir.

Zac Efron saç modeli

Zac Efron saç
Zac Efron saç modeli de yanlar kısa üst kısım uzun bırakılan kesimi kullanıyor, kullanımı rahat ve şıktır.

Zac Efron saç
Zac Efron'un ergenlikte kullandığı saç modeli ise 2009 - 2010 yıllarında moda olmuştu. Düz saçlıların daha kolay yapacağı, dalgalı ve kıvırcık saçlıların ise fön veya düzleştirici kullanarak ulaşacağı bu saç modeli daha çok 16-19 yaş gençler için uygundur.

Justin Bieber saç modeli

Justin Bieber saç
Justin Bieber saç modeli de ergenlikte ve gençlikte kullandığı olarak ikiye ayrılıyor. Ergenlikte alnını ve kulaklarını kapatacak kadar uzatıp fön çekiyordu.

Justin Bieber saç
Çocukluktan gençlik çağına gelince ise yanlar kısa, üst kısım uzun stile geçiş yaptı. Üst kısmı tepeden bağlanacak kadar uzatıp tutamları sarıya boyattı.

Murat Boz saç modeli

Murat Boz saç
Murat boz saç modeli bütün berberlerin rahatlıkla yapabildiği kesimdir. Yanları ve arkayı Amerikan kesim yaptıktan sonra kalan kısımları makas ile kısaltır ve üst kısmı uzun bırakır.

Ferman Akgül saç modeli

Ferman Akgül saç
Ferman Akgül saç modeli ise kaş hizasını geçecek kadar uzatıp ara makas atarak yapılır. Kullanışlı bir saç modelidir, yıkadıktan sonra şekil vermekle uğraşmadan doğal halinizle dışarı çıkabilirsiniz. Özellikle saçı gür olanlar bu modeli denemelidir, ara makas yöntemiyle kolay taranabilir olmaktadır.

Erkek saç modelleri yazımızın sonuna geldik. Kuaföre gidip bu stilleri göstererek artistlerin saç modelini yaptırabilirsiniz. Önemli olan yaşınıza uygun saç stilidir.

Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar