Düzleştirici taraklar işe yarıyor mu?

düzleştirici tarak


Saç düzleştirici taraklar işe yarıyor mu, en iyi düzleştirici tarak hangisi, düzleştirici tarak önerisi konulu yazımıza hoş geldiniz. Kadınlar olarak saçımızın güzel görünmesini istiyoruz, özellikle sabah işe giderken yada arkadaşlarımızla buluşmaya giderken pratik şekilde saçı düzleştirip çıkmak istiyoruz. Acelesi olanlar saçla uğraşmanın nasıl vakit kaybettirdiğini bilirler, tararsınız olmaz, bağlarsınız olmaz. En iyisi düzleştirici tarak kullanarak pratik şekilde hazırlanmaktır.

Taraklı düzleştirici ütü gibi presleyen maşaların ardından piyasaya çıktı. Bu yeni ürünü kullananlar hem saçının hacimli durmasını hem de 5 dakikada düzleştirmesini beğenerek tavsiye ediyorlar. Kuaförde fön çektirmiş gibi hacimli bir saç şekli için düzleştirici fırça kullanmak işe yarayabilir. Ayrıca iyon özelliği sayesinde saçın kabarmasını ve elektriklenmesini de önler.

Düzleştirici taraklar kimin için uygundur?

Saç teli ince ve orta kalınlıkta olanlar, saç tipi hafif kıvırcık ve dalgalı olanlar için uygundur, kıvırcık saçı düzleştirmez. Kalın saç teline sahip olanlar için maşa kullanmak daha etkildir. Düzleştirici tarak kullanmadan önce nemli saçı kurutup bakım yağı sürmek gerekir. Saçın kolay taranması için ve parlak görünmesi için saç bakım yağı kullanmanız önerilir. İkinci seçenek ise şampuan içerisine çam terebentin yağı damlatmaktır. Böylece saçınız kolay taranacaktır.

Düzleştirici tarak nasıl kullanılır?

Saç düzleştirici taraktan en iyi verimi almak için cihaz ısınınca sağ elle tutulur, eğer solaksanız sol elle tutulur. Sonra saç tutamlar halinde tutulur ve alttan taranır. Saç tutamı alttan yavaşça taranınca düzleşmeye başlar. Aynı yerden iki kere geçmeye gerek yoktur. Son aşamada üstten tarayıp şekil verilir. Hızlı düzleştirmek için acele edip hızlı taramak ve aynı yerden ikinci kez geçmek saçın şeklini ve doğal nemini bozacaktır.

düzleştirici tarak


Düzleştirici tarak önerileri

Piyasada onlarca çeşit düzleştirici fırça bulunuyor ama en iyi düzleştirici tarak çinden ucuza getirilip 30- 40 liraya satılanlar değil tabi çünkü ucuz düzleştirici fırçaların koruyucu katmanları kalitesiz oluyor ve hem saçı koparıyor hem de saçın yanmasına sebep oluyor. Kaliteli bir ürün almak istiyorsanız bilindik markanın ürününü almalısınız. Kullananların memnun kaldığı ürünler şunlardır;

Arzum düzleştirici tarak önerisi

#Arzum Superstar

arzum düzleştirici tarak

Arzum düzleştirici tarak; üzerindeki açma kapama tuşu ve + - ısı ayarlama tuşu ile kolay kullanıma sahiptir. İnce saç teline sahip olanlar 170-200 derece arasında kullanabilirler, kalın saç teli olanlar ise 220 derecede kullanabilir. Hafif oluşu ve elle kolay tutulabilmesi artı özellik katmıştır. 1 dakikada ısınır ve kullanıma hazır hale gelir.

N11 Fiyatını Gör




Rowenta düzleştirici tarak önerisi

#Rowenta Power Straight

Rowenta Power Straight
İyon özelliği ile saçın kabarmasını önleyen ve ışıltı veren Rowenta düzleştirici tarak, 160-180-200 derece ısı ayarıyla saç tipinize uygun sıcaklıkta düzleştirmenizi sağlıyor. Hacimli saçlar için kuru saçı tutamlara ayırıp alttan taradığınızda pratik şekilde düzleştiriyor.

N11 Fiyatını Gör




Grundig düzleştirici tarak önerisi

#Grundig Hb 5850

Arçeliğin markası olan Grundig, düzleştirici tarak ürünüyle çok satanlar arasına girdi. 180-200 derece ısı ayarı ile saçınızı yakmadan düzleştirebilirsiniz.

N11 Fiyatını Gör




Philips düzleştirici tarak önerisi

#Philips StyleCare

Philips StyleCare
Philips düzleştirici tarak; ThermoProtect teknolojisiyle fırçaya ısıyı dağıtır, seramik kaplamasıyla saçın yanmasını ve elektriklenmesini önler, 50 saniyede ısınır ve kullanıma hazır ışığı yanar, 170 ile 200 dereceye ayarlanabilir, döner kablo ile uzun ömürlü kullanım sağlar.

N11 Fiyatını Gör




Bu yazımızda alınabilecek en iyi düzleştirici tarakları inceledik. Eğer dümdüz preslenmiş saçlara ihtiyacınız yoksa düzleştirici tarak kullanıp saçınıza hacimli görüntü verebilirsiniz.

Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar