Zımbalı giysi trendi 2015

Moda, insanın kendine yakışanı giymesidir.

Her insanın tarzı farklıdır. Bugün moda olan bir kıyafet ayşe için uygun olabilirken bengü için alakasız olabilir. Etrafınızda sıkça görebileceğiniz gibi vitrinlere yeni gelen ne varsa bir anda cansız mankenlerden canlı insanların üzerine giyiliveriyor. Örneğin geyikli taytlar, önceleri manken vücutlu kızlarda görülürken sonraları kilolu kızlar da giymeye başladı. Böylece modaya uymak pahasına tarzı olmayan şeylere özentilik baş gösterdi. Özenti gibi görünmemek için kendimize yakışacak parçaları tercih etmeliyiz. bir mağazaya girdiğimizde mutlaka bir şey almak zorunda değiliz. Çok beğendiğiniz bir şey bulmadıkça alışveriş yapmış olmak için almak, aldığınız şeyden kısa sürede sıkılmanıza yol açacaktır. 

2015 kış zımbalı botlar vitrinlerde sıkça görülen çeşitlerdi. Metal tarzını andıran bu ayakkabılar kabarık etek ve prenses elbise giyen kızlar için moda olmaktan ziyade vitrin kalabalığı olarak görüldü. Rock tarzını benimseyenler için zaten moda olan zımbalı deri ceget ve ayakkabılar, klasik giyim tarzını benimseyenler için moda kavramını içine almadı.
Peki bu insanlar hiç tarzı olmadıkları bu zımbalı giysileri alsalar ne olur? Kendisine yakışmadığı  halde bunları giyse dışarıdan bakıldığında tarz değil özenti olarak görülür. Bu yüzden satın aldığımız ürünlerin kişiliğimizi doğru yansıtması lazmdır. 
Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar